Velkommen til
TD Trading Scandinavia

Tak fordi du valgte at besøge vores webside.

 

Tdtrading.com

Andeprodukter

Andeprodukter fra TD Trading er udviklet og tilpasset foodservicesektoren, kantiner og restauranter. Vi tilbyder også produkter specielt rettet mod supermarkedssektoren. Vi leverer fra lager i København.

Td Trading har importeret andebryst fra Thailand gennem mange år. Vi har valgt at samarbejde med Bangkok Ranch under mærket Dalee. Produktionen er baseret på Peking-ænder, som er den race, man også kender i Danmark.

Andebrysterne er produceret på et meget moderne slagteri, kontrolleret af de thailandske myndigheder såvel som ved en kontinuerlig kontrol fra udstationerede EU-veterinærer, foruden en meget intensiv kontrol udført af japanske veterinærer.

Den integrerede produktion sikrer en langsom vækst, foderstof og en slagteproces der giver forbavsende møre og velsmagende produkter. Den langsomme opvækst sikrer en bedre kødstruktur og smag. Det er nærmest umuligt at lave en mislykket tilberedning.

Kalibrering og trimning udføres med særlig omhu. Som et eksempel bliver hvert eneste andebryst checket i hånden for eventuelle tilbageblevne fjersække eller fjer.Hvis der findes noget, bliver det omhyggeligt håndteret af personalet inden pakning.

Produkterne fra Bangkok Ranch er individuelt vacuum pakket for at sikre bedst mulige holdbarhed. På det seneste har vi fået nye produkter i porteføljen som ½ stegt and, stegt andebryst, stegte andestrimler, røget andebryst, appelsinmarineret andebryst, m.m. De fleste af produkterne fås også som detailpakninger.

ande

Bangkok Ranch – and TD Trading tilbyder Thailands mest suveræne andeprodukter fra Bangkok Ranch og under mærket Dalee. Bangkok Ranch har gennem mange år opbygget en stor viden og et renomme med at lave de mest velsmagende og møre andeprodukter. Se mere på www.bangkokranch.co.th

Til Food-service Nogle af produkterne egner sig bedst til food-service. F.eks. ½ stegt and med ben. Lige til at tage ud af kassen og med kort tilberedningstid. Begrænset rengøring og svind. Til delikatesser og kantiner. Nem at håndtere og tilberede. Andestrimler er et fortrinligt supplement til de hele ænder. Anvendes direkte fra pakken – koldt eller varmt. På rugbrød med rødkål. Ekstra på tallerknen som lækkert supplement.

Efteråret og Julen 2009 Hvis ikke planlægningen er i gang, så sker det formentligt snart. Derfor lægger vi allerede nu ud med information om, hvad der kan tilbydes. Jo tidligere vi får planlagt, jo større er muligheden, for at lave lige netop det produkt dine kunder har brug for.

For yderligere information venligst kontakt os på telefon eller e-mail.

td

TD Trading Scandinavia, Kanalholmen 25, 2650 Hvidovre

Tel (+45) 33 93 09 00 sales@tdtrading.com Fax: (+45) 33 93 07 65