Velkommen til
TD Trading Scandinavia

Tak fordi du valgte at besøge vores webside.

 

Tdtrading.com

Kyllingeprodukter

TD Trading har i mere end 25 år arbejdet med kyllingeprodukter. Det har sat sine spor i markedet. Vi er kendt for den høje service og en produktudvikling, der er helt i front og som er brugbar. Kyllingeprodukterne importeres primært fra Thailand og Brasilien.

kylling

 

Kaona Poultry Co. – kylling TD Tradings mangeårige samarbejde med Kaona Poultry - et af Thailands bedste kyllingeslagterier har udmøntet sig i et meget højt kvalitetsniveau og en række meget velsmagende produkter. Baseret primært på brystkød og forarbejdet på en måde der giver meget tilfredse kunder Se mere på www.kaonapoultry.co.th

Til Food-service TD Trading tilbyder produkter, der er skåret og pakket så foodservice-sektoren opnår optimal udnyttelse. Løsfrosne og kogt eller stegt. Til delikatesser, fast-food og kantiner. Strimler, skiver eller hele filetter. TD Trading har de størrelser, der efterspørges. Nemt at håndtere og tilberede.

Produktudvikling TD Trading har ofte været på forkant med udviklin-gen. Nye produkter og pakninger der ikke er set før. Derfor er vores produkter også pakket i eget brand, der er kendt for den høje kvalitet. Et niveau vi er stolte af, og værner om. TD Trading har fingeren på pulsen, og den nyeste viden om sund mad og trends indenfor bl.a. sunde kantiner bruges til løbende at tilpasse porteføljen.

Til detail Flere varer egner sig fortrinligt til detail f.eks. stegte strimler 500 gr med etiket. Det gælder også kyllingespyd i mange størrelser og smagsvarianter.

topkitchenlow

For yderligere information venligst kontakt os på telefon eller e-mail.

 

tdlow

TD Trading , Kanalholmen 25, 2650 Hvidovre

Tel (+45) 33 93 09 00 sales@tdtrading.com Fax: (+45) 33 93 07 65